Een gezond voedingspatroon bestaat niet alleen maar uit zoveel mogelijk groenten en fruit eten en water drinken. Gelukkig niet zeg ;-) Waaruit dan wel:

 

Lees hier verder..

Geniet jij, net als ik, ook zo van de Kerstdagen maar voel je je na die 2 dagen toch wat energieloos? Dat kun je voorkomen door: 

 

Lees hier verder..

De laatste 2 weken van december zijn ingegaan. Voor je het weet, laten we 2017 achter ons en knallen we het nieuwe jaar 2018 in.

En vol goede voornemens natuurlijk ;-) Wees niet te streng voor jezelf en maak eerst een stappenplan.

 

Lees hier verder..

Wacht niet tot het nieuwe jaar maar reken nu alvast af met oude (eet)gewoontes.

Als je het stap-voor-stap aanpakt, vergroot je de kans op succes.

Daarom geef ik je 5 handvatten om zelf mee aan de slag te gaan:

 

Lees hier verder.. 

Met de feestdagen in het vooruitzicht en de eindejaar borrels op komst liggen de momenten waarop je ongemerkt te veel eet weer op de loer. En laten we drank ook niet vergeten. Een paar glazen alcohol zorgt er ook voor dat je wat ontremd raakt en dan eet je gemakkelijk meer dan je normaal gesproken zou doen. Dat is natuurlijk geen drama mocht het een keer gebeuren. Eén avondje uit de band springen maakt je echt niet dik. Maar als je je op al deze gelegenheden onder het genot van een drankje een beetje laat gaan, moet je niet gek opkijken dat je ongemerkt wat extra kilo's verzamelt. Dat kan anders! 

 

Lees hier verder..