Gelukkig Gezond Fit

Kracht- en conditietraining

Fitness attributen, meetlint, schoenen, voeding
Blijvend gewichtsverlies door voeding en sport

Naast gezonde voeding is beweging heel belangrijk. Misschien wel net zó belangrijk. Door te bewegen wordt en voel je je fitter, het zorgt voor extra energie en je zit lekkerder in je vel. Allemaal voordelen dus die ervoor zorgen dat jij jouw gezonde levensstijl zult blijven volhouden.

Naast dat ik jou kan begeleiden naar een gezond eetpatroon, bied ik je ook de mogelijk om in een groep samen met mij te trainen.

 

Doordat de gemiddelde groepsgrootte ongeveer 10-12 deelnemers betreft, krijgt iedere deelnemer de benodigde aandacht om het gewenste resultaat te behalen. 

Samen met de andere deelnemers streef je jouw eigen doel na. Op die manier houd je de motivatie hoog en hebben de trainingen een sociaal aspect.

 

Een training duurt, incl. warming up en cooling down, 60 minuten en vindt, weer of geen weer, buiten plaats op het kunstgrasveld bij PKC in Papendrecht. De trainingen zijn gericht op het verhogen van kracht en het verbeteren van het uithoudingsvermogen. De oefeningen die we doen zijn op basis van lichaamsgewicht maar we zullen ook gebruik maken van diverse materialen zoals bijvoorbeeld een springtouwtje, een kettlebell en de medicine ball. Bij iedere oefening en training houden we uiteraard rekening met jouw kunnen. 

 

De training wordt gegeven iedere woensdagavond van 19.00 tot 20.00 uur.

 

Kijk hier voor prijzen en meer informatie.

 

Een keer gratis een proefles meedoen? Vul dan onderstaand formulier in en ik zie je snel! 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.