· 

Feestje op je bord!

Feestje op je bord! Met deze heerlijk geroosterde volkoren boterham belegd met veldsla, gerookte zalm, roerei en avocado. Deze lunch bevat alle voedingsstoffen die je nodig hebt én zorgen voor verzadiging die jou helpen de middag door te komen. Maak van je maaltijd, of dit nu ontbijt, lunch of avondeten is, een volwaardige maaltijd en voorkom suikerschommelingen (en zeg daarmee die snaaimomenten vaarwel ;-) ). O ja, neem gerust nog een 2e of 3e boterham hè; bijvoorbeeld met 100% pindakaas en komkommer of met kipfilet en humus. 

 

Wat heb je nodig:

 

1 volkoren boterham (geroosterd is in dit geval écht lekkerder)

plukje veldsla 

ca 60 gr gerookte zalm

roerei 1 à 2 eieren

scheutje yoghurt

1/2 avocado 

 

Hoe maak je het:

 

Kluts 2 kleine eieren of 1 groot ei in een kom en voeg een scheutje yoghurt toe. Terwijl je boterham in het rooster zit, ga je aan de slag met het roerei. Roerei klaar? Beleg dan de boterham met de veldsla, de zalm, het ei en als laatste de avocado. Enjoy!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0