Klaar voor een nieuwe en gezonde levensstijl?

Mail of bel me voor een 1e kennismaking!


Na deze korte kennismaking stuur ik je per mail een uitgebreide vragenlijst en een voedingsdagboek toe. Beiden vul je thuis in en een aantal dagen voor het eerste consult mail je deze aan mij retour. Ik maak een uitgebreide analyse van jouw voedingsdagboek en aan de hand daarvan stel ik een persoonlijk dagmenu voor je samen met een aantal variaties. Ook geef ik je de nodige tips en adviezen op het gebied van voeding en beweging.


Jouw persoonlijke dagmenu en de tips en adviezen krijg je na afloop van het intakegesprek schriftelijk mee naar huis, zodat je er snel mee aan de slag kunt.


Twee weken later volgt het eerste consult waarin we de afgelopen 2 weken bespreken, gaan wegen en meten en ik je voorzie van nieuwe recepten. Aan het einde van dit consult plannen we in overleg een vervolgconsult in waarbij we opnieuw wegen en meten, ik bij interesse nieuwe recepten met je deel en plannen we een weegmoment in. Hierna komt het verdere verloop van jouw traject aan bod. Met het verdere verloop bedoel ik dat we kijken of je nog behoefte hebt aan meer begeleiding of dat je enkel nog een aantal keer wilt komen wegen of het denkt zelf te kunnen.
Eén ding staat vast: ik maak een voor jou passend advies op maat.


Bij elk consult en iedere weging wordt een uitgebreide lichaamsmeting gedaan. (BMI, vetpercentage, buikomvang etc.)

Uiteraard is het mogelijk om extra weeg- en meetmomenten in te plannen als zijnde 'stok achter de deur'.

Heb je tijdens het traject vragen of behoefte aan advies? Geen probleem, via de mail of WhatsApp kun je tussentijds altijd contact met me opnemen.