Klaar voor een nieuwe en gezonde levensstijl?

Mail of bel me voor een 1e kennismaking!


Na deze korte kennismaking stuur ik je per mail een uitgebreide vragenlijst en een voedingsdagboek toe. Beiden vul je thuis in en een aantal dagen voor het eerste consult mail je deze aan mij retour. Ik maak een uitgebreide analyse van jouw voedingsdagboek en aan de hand daarvan stel ik een persoonlijk dagmenu voor je samen met een aantal variaties. Ook geef ik je de nodige tips en adviezen op het gebied van voeding en beweging. 
Jouw persoonlijke dagmenu en de tips en adviezen krijg je na afloop van het intakegesprek schriftelijk mee naar huis, zodat je er snel mee aan de slag kunt. Drie tot vier weken later volgt het eerste consult ook wel een evaluatie van de eerste weken en deel ik nieuwe recepten en tips met je. Natuurlijk is er ook ruimte voor het stellen van vragen. Aan het einde van dit consult plannen we een datum in voor een vervolgconsult. Deze afspraak is vergelijkbaar met de het eerste consult. Na deze afspraak volgen er nog drie weeg-momenten en duurt het traject alles bij elkaar zo'n vijf à zes maanden. Bij elk consult en iedere weging wordt een uitgebreide lichaamsmeting gedaan. (BMI, vetpercentage, buikomvang etc.) Uiteraard is het mogelijk om na het traject extra weeg- en meetmomenten in te plannen als zijnde 'stok achter de deur'.

Heb je tijdens het traject vragen of behoefte aan advies? Geen probleem, via de mail of WhatsApp kun je tussentijds altijd contact met me opnemen.