Commentaren: 2
  • #2

    Yvonne (dinsdag, 29 november 2022 21:01)

    Ik ben echt superblij met Esther! Voordat ik bij haar kwam, was ik al jaren aan het proberen mijn kilo's kwijt te raken maar verder dan 2 kilo kwam ik nooit. Niet dat ik nou zo dik was maar een kilo of 10 minder zou wel ideaal zijn. Door wat simpele aanpassingen in mijn eetpatroon ben ik nu al 16 cm in omtrek kwijt en ruim 12 kilo lichter. Ook mijn vetpercentage gaat omlaag dus ook mijn algehele gezondheid gaat vooruit! En ik heb niet het idee dat ik er al ben. Samen gaan we voor totaal 15 kilo en ik weet zeker dat dat gaat lukken. Ik heb geen honger, heb niet het idee dat ik echt aan de lijn ben. Af en toe wat lekkers in het weekend kan ik me ook nog veroorloven dus echt top!

  • #1

    Simone (zaterdag, 10 februari 2018 10:47)

    Door Esther ben ik gaan inzien dat door kleine aanpassingen in mijn voeding en slimme tips het makkelijk is om gezonder te leven en beter in mijn vel te zitten. Omdat ik het gevoel heb niet met een streng dieet bezig te zijn en is het een nieuwe manier van leven geworden. Esther is prettig in de omgang, geeft goede adviezen en bruikbare tips. Daarnaast vind ik het fijn dat zij ook veel van sporten af weet en hier ook goede adviezen over kan geven.


“ Wat ik zo fijn vind is dat ik nu weet dat een gezond eetpatroon ook betekent dat ik kan blijven genieten”


"Esther's enthousiasme werkt aanstekelijk en motiveert! Ze maakt echt een plan afgestemd op jouw wensen en behoeften waardoor je doel haalbaar is. Voor mij werkt dit perfect; Esther heeft me geleerd wat mijn lijf nodig heeft aan voeding en hoe ik keuzes kan maken en daar zelf invloed op heb. Het wordt echt iets van jezelf wat er voor zorgt dat dit ook vol te houden is. Een echte aanrader als je aan de slag wil met je voeding in combinatie met sporten!"


“Ik wil niet meer een dieet volgen en me steeds maar afvragen of ik ‘dat’ wel of ‘dat’ niet mag. Ik wil weer van eten kunnen genieten. Esther laat me inzien dat middels het maken van de juiste keuzes ik weer van eten kan genieten”.


“Nu ik weet welke keuzes ik op gebied van voeding en beweging het beste kan maken, merk ik dat ik het nu wél volhoud.”


"Voordat ik bij Esther kwam was mijn eetritme een rommeltje. Streng diëten (weinig eten) wat vervolgens weer resulteerde in eetbuien. Esther heeft mij geleerd dat je kunt genieten van eten, door verantwoord en gezond te eten. Je krijgt een op jouw aangepast voorbeeld-weekschema, tips en recepten. Ik eet nu meer dan eerst (wel gezond), zondig nog gewoon in het weekend en heb toch al een super goed resultaat behaald. In 5 weken 2.3 kilo afgevallen in gewicht, 3.5% daling in vet en 7 cm in buikomvang! Door Esther heb ik mijn plezier in eten teruggevonden! Ook wist ik niet dat gezond eten zo leuk en lekker kon zijn. Dit zorgt er namelijk voor dat het super makkelijk is om vol te houden. Als je dus niet goed weet hoe je lekkere dingen kunt compenseren met gezond eten, raad ik Esther echt aan. Echt een top coach!"


“Ik dacht dat ik al goed bezig was maar Esther heeft me laten inzien dat door kleine aanpassingen in mijn eetpatroon, ik al een verlaging in mijn vetpercentage zie”.