Kennismaking

Tijdens dit gesprek (evt. telefonisch) vertel je mij kort over jouw wensen en eventuele doelen. Wil je graag door mij begeleid worden hierbij? Dan stuur ik je een uitgebreide vragenlijst toe en doe ik tevens het verzoek een aantal dagen je voeding bij te houden middels een voedingsdagboek.

 

gratis


Intake

Voorafgaand aan de intake maak ik een uitgebreide analyse van jouw voedingsdagboek en de vragenlijst. Deze analyse bespreken we tijdens de intake en ik geef je een voorbeeld-dagmenu. Ook bepalen jouw doel of doelen, we gaan wegen en meten (BMI, vetpercentage, buikomvang etc.) en deel ik tips en recepten met je zodat je direct aan de slag kunt.

 

90 min.; € 75,-


Consult

Evaluatie van de eerste 3 weken, wegen en meten, delen van nieuwe recepten en tips.

 

45 min.; € 45,-


Vervolgconsult

Korte evaluatie, wegen en meten, geven van tips.

 

30 min.; € 30,-


Wegen en meten

Tijdens deze afspraak word je alleen gewogen en gemeten maar is er uiteraard ook ruimte voor vragen stellen.

 

15 min.; € 15,-


Voordeelpakket

Intake en analyse voedingsdagboek, 1 consult, 1 vervolgconsult, en 3 weegmomenten.

 

Totaal € 175,- (jouw voordeel € 20,-)

(betaling volgt na de intake)


Eenmalig voedingsadvies

Allereerst maken we per mail of telefonisch met elkaar kennis. Ben je geïnteresseerd in eenmalig voedingsadvies dan stuur ik jou een vragenlijst en voedingsdagboek toe. Na het bijhouden en invullen hiervan, ontvang jij persoonlijk (per mail kan eventueel ook) een voorbeeld-dagmenu met recepten, tips en adviezen waarmee je gelijk aan de slag kunt. 

 

€ 90,- incl. 2 keer wegen en meten (BMI, vetpercentage, buikomvang etc.)

(betaling achteraf)


Vergoeding via zorgverzekering

Ben je aanvullend verzekerd? Dan worden in nagenoeg alle gevallen de kosten die ik in rekening breng, grotendeels of volledig vergoed.

 

Via deze link kun je zien of en hoeveel jouw zorgverzekeraar vergoedt. In ieder geval is het zo dat het eigen risico niet zal worden aangesproken.


 

Na iedere afspraak, stuur ik je per mail een rekening die binnen 2 weken moet worden voldaan. Deze rekening kun je bij jouw zorgverzekeraar indienen, zij maken het bedrag naar jouw rekening over. Als je gebruik wilt maken van het pakket, dan ontvang je na onze eerste afspraak een factuur voor het hele traject. 

 

Vergeet niet dat afspraken minimaal 24 uur van tevoren moeten worden afgezegd, anders ben ik genoodzaakt deze in rekening te brengen.