Kennismaking

Tijdens dit gesprek (evt. telefonisch) vertel je mij kort over jouw wensen en eventuele doelen en ik vertel je mijn visie en werkwijze. Wil je graag door mij begeleid worden hierbij? Dan stuur ik je een uitgebreide vragenlijst toe en doe ik tevens het verzoek een aantal dagen je voeding bij te houden middels een voedingsdagboek.

 gratis en vrijblijvend


Intake

Voorafgaand aan de intake maak ik een uitgebreide analyse van jouw voedingsdagboek en de vragenlijst. Deze analyse bespreken we tijdens de intake en ik geef je een voorbeeld-dagmenu. Ook bepalen jouw doel of doelen, we gaan wegen en meten (BMI, vetpercentage, buikomvang etc.) en deel ik tips en recepten met je zodat je direct aan de slag kunt.

 ca. 90 min.


1e consult

Evaluatie van de eerste 3 à 4 weken, wegen en meten, delen van nieuwe recepten en tips.

ca. 30 - 45 min.


2e consult

Evaluatie, wegen en meten, geven van tips en indien gewenst delen van nieuwe recepten.

ca. 30 min.


3 weeg- en meetmomenten

Tijdens deze afspraak word je gewogen en gemeten maar is er uiteraard ook ruimte voor het stellen van vragen.

20 min.


Totaalprijs € 235,-


Heb je tijdens het traject vragen of behoefte aan advies? Geen probleem, via de mail of WhatsApp kun je tussentijds altijd contact met me opnemen.


Losse weeg- en meetmomenten

Heb je na afloop van het traject nog behoefte aan die extra stok achter de deur? Dat kan! Je kunt er dan voor kiezen om bijvoorbeeld elke 4 of 6 weken te komen wegen en meten. Dat kan jou nét dat extra steuntje in de rug geven.

€ 16,50 per keer