· 

Zelfgemaakte chocolademousse

Heerlijke chocolademousse van avocado, banaan en cacao.

 

Eigenlijk eten wij nooit een toetje maar af en toe, zeker in het weekend, vind ik het toch wel leuk om de maaltijd af te sluiten met iets zoets. Het liefst wel iets dat ik zelf kan maken en makkelijk is ;-)

Zo deze chocolademousse, verantwoord en superlekker! En ik zal je vertellen...hij is lekker als toetje en als tussendoortje maar wij dronken vanmorgen een glaasje bij het ontbijt. Doet het ook goed :-)

 

Wat heb je nodig voor 4 kleine glazen:

 

2 grote (evt. bevroren) rijpe bananen

1 rijpe avocado

4 el cacaopoeder

flinke scheut ongezoete amandelmelk

klein kneepje honing

 

Hoe maak je het:

 

Doe alle ingrediënten in een blender en mix goed. Voeg wat extra amandelmelk toe als het mengsel te dik blijft. Maak het geheel af met vers fruit en wat kokosrasp en eet er evt. wat extra fruit bij. Geniet ervan!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0