· 

Havermout met banaan, noten en rozijnen.

Januari is begonnen. Een lange maand waarbij de dagen vaak grijs en koud zijn. Goede reden dus om lekker met een warm ontbijt de dag te beginnen. Vanmorgen maakte havermoutpap klaar. Ik vind het zo niet lekker klinken maar dat was het wel! Echt heel makkelijk, super vullend, vol vezels en eiwitten waarmee jij de ochtend goed doorkomt. Ik koos trouwens voor de snelle vorm; in de magnetron i.p.v. in een pannetje.

 

Wat heb je nodig:

 

1 banaan

40 gr havermout

200 gr (plantaardige) melk

handje ongebrande noten

1 el rozijnen

kaneel

 

Hoe maak je het:

 

Je prakt een banaan fijn in de kom waarin je ook de havermout klaar maakt. Hierna doe je de havermout en de melk erbij en zet voor 2 min. op 800W in de magnetron. Roer even door, strooi wat grof gehakte noten erover, de rozijnen en maak af met wat kaneel. Eet smakelijk!

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0