Kennismaking

Tijdens dit gesprek (liefst persoonlijk) maken we kort kennis met elkaar en bespreken we mijn werkwijze en hoe de komende tijd eruit zal gaan zien. 

 

gratis


Intake

Voorafgaand aan de intake maak ik een uitgebreide analyse van het door jou en jouw kind ingevulde voedings- en bewegingsdagboek en vragenlijst. Deze analyse bespreken we tijdens de intake en ik geef ik een voorbeeld van een dagmenu mee en geef ik tips en recepten mee waarmee jullie gelijk aan de slag kunnen.

 

ca. 60 min


1e consult

Evaluatie van de eerste 2 weken, beantwoorden van vragen, delen van tips en evt. nieuwe recepten. 

 

ca. 45 min.


3 vervolgconsulten

Korte evaluaties, beantwoorden van vragen en geven van tips.

 

ca. 30 min. per keer


Totaalprijs € 195,-


N.B. Gezien het feit dat de nadruk tijdens het traject niet ligt op afvallen maar op het aanpassen/verbeteren van het eetpatroon, wegen en meten we alleen op verzoek. 


Vergoeding via zorgverzekering

Ben je aanvullend verzekerd? Dan worden in nagenoeg alle gevallen de kosten die ik in rekening breng, grotendeels of volledig vergoed.

 

Via deze link kun je zien of en hoeveel jouw zorgverzekeraar vergoedt. In ieder geval is het zo dat het eigen risico niet zal worden aangesproken.


 

Na iedere afspraak, stuur ik je per mail een rekening die binnen 2 weken moet worden voldaan. Deze rekening kun je bij jouw zorgverzekeraar indienen, zij maken het bedrag naar jouw rekening over. Als je gebruik wilt maken van het pakket, dan ontvang je na onze eerste afspraak een factuur voor het hele traject. 

 

Vergeet niet dat afspraken minimaal 24 uur van tevoren moeten worden afgezegd, anders ben ik genoodzaakt deze in rekening te brengen.